Stötta klubben - köp Golfhäftet

I år har ni möjligheten att köpa Golfhäftet hos oss och samtidigt stötta klubben! Vi tjänar nämligen en extra slant när du köper Golfhäftet via oss.

Med Golfhäftet kan du spela golf för halv greenfee på fler än 1 200 banor i Europa. Du behöver alltså endast spela 2–3 rundor innan du har tjänat igen dina pengar. Golfhäftet är med andra ord den perfekta julklappen till golfspelaren som har allt!

Nu till jul kör Golfhäftet en kampanj där man för varje 2 stycken Golfhäftet (á 495 kr) får välja en extra gåva – utan kostnad (värde upp till 249 kr)! Det finns tre gåvor att välja mellan; ett par golfstrumpor från Lannersocks, en varm golfmössa från Fifty4 Perfect Score och en uppsättning LifeTime Peggar som du kan använda om och om igen.

Du kan få allt hemskickat (porto tillkommer) eller hämta det hos oss på klubben. Kampanjen gäller 18/10 - 31/12.

Fyll i formuläret nedan och köp Golfhäftet 2022.