Rotary-DM på Sigtuna GK

Eftersom Sigtuna RK vann 2013 på Vallentuna GK så åtog jag mig att förlägga årets mästerskap på Sigtuna GK.

Totalt kom 44 st Rotarianer från 14 st klubbar i distrikt 2350 varav 9 st i A-klassen och 35 st i B-klassen. Hcp-gränsen mellan klasserna går vid 18,0.

Resultatet blev att Sigtuna RK återigen vann på totalt 102 poäng och laget bestod av Leif Björling, Börje Eriksson och Kai Lundgren som alltså blev Distriktsmästare 2014.

A-klassen vanns av Börje Eriksson på 70 slag som då blev individuell Distriktsmästare före Leif Björling på 73 slag.

B-klassen vanns av Conny Thörner, Vallentuna RK på 37 poäng före bästa dam Margareta Lindgren-Teague, Stockholms RK på 37 poäng men med högre handicap.

Scratchvinnare blev Leif Björling, Sigtuna RK på 83 slag brutto.

Prisbordet bestod av goda viner i form av Magnumflaskor till resp. vinnare samt sponsrade golfpaket från Wenngarn Anstalten, Hotell Kristina samt presentkort från 32 rum & kök! Dessutom fick vi greenfeecheckar av Sigtuna GK!

Tävlingsarrangemanget blev mycket uppskattat av deltagarna och prisbordet och banans kvalitet fick mycket beröm!

Jag åtog mig att åter arrangera tävlingen 2015 på Sigtuna GK då vi hoppas på uppemot 60 deltagare!

Leif Björling