Nu öppnar vi banan

Nu öppnar vi banan och tidsbokningen

Äntligen är det dags för det som vi längtat efter hela vintern, öppningen av banan. Söndagen 23/4 klockan 09.00 är det dags för de första bokade bollarna att ge sig ut på vår fina anläggning. Tidsbokningen kommer att öppna torsdagen 20/4 och glöm inte att du måste ha ett aktivt Golf-id för att kunna boka tid. För att få ett aktivt medlemskap måste du betala årsavgiften som finns på Min golf, hör av dig till kansliet om du har några frågor. Greenfee kommer till att börja med ligga på 450 kr på vardagar och 550 kr på helgdagar.

 

Lördagen 22/4 klockan 09.00 har du möjligheten att var med och göra banan vårfin. Ta med en kratta, en fikakorg och glatt humör så hjälps vi åt att städa undan kvistar och löv innan klubben bjuder alla deltagare på en god lunch i klubbhusrestaurangen. Anmäl dig till kansliet på info@sigtunagk.se och skriv om du önskar äta kött eller fisk. För de som är med och städar bjuder vi även på en shotgunstart klockan 14.30, anmälan till den sker på plats på lördag morgon.

Glöm inte heller bort klubbens vårmöte torsdag 20/4 klockan 19.00 i klubbhuset. Möteshandlingar finns presenterade på hemsidan under fliken ”För medlemmar” eller i utskrivet format på kansliet.

 

Från den 26/4 kommer GML Sport att åter börja arbeta med slitsdräneringen av fairways under vardagarna. För att de ska kunna arbeta säkert och effektivt kommer vi att stänga av det hål som de arbetar på. För att kunna erbjuda er en 18-hålsslinga kommer vi att göra ett tillfälligt par 3 hål på övningsområdet. Information om vilka hål som berörs kommer varje dag att finnas i receptionen. Arbetet beräknas ta ca två veckor.

 

26 och 27/4 kommer den nya gångvägen från Stadsängarna att asfalteras. Det kommer innebära att mycket tung trafik kommer att köra på vägen till och från klubben. Se till att anpassa hastigheten så att de som arbetar får en säker arbetsmiljö. Glöm inte heller att det sedan i höstas är 40 km/h som är hastighetsbegränsningen på vägen.

 

Varmt välkomna till en ny säsong med oss på Sigtuna GK

Kommentarer

Fler artiklar