Julerbjudande

HANDLA JULKLAPPARNA PÅ SIGTUNA GOLFKLUBB

 

Nu firar vi jul och njuter av den snö som fallit, men snarare än vi vet ordet av är det dags att ta fram klubborna igen. Då vill vi välkomna fler medlemmar att tillsammans med alla oss stå på ettans tee och andas in en förväntansfull runda på en av Sveriges vackraste golfbanor.  

Och vad är väl roligare att få i julklapp än något som påminner om sommarens favoritsport.  

Varför inte besöka julöppet i shopen? Den 20:e december klockan 15.00-19.00 slår vi upp dörrarna med förmånliga priser på allt ni kan tänka er, så var tidigt på plats. Vi bjuder på glögg och pepparkakor och hoppas att vi ses då. 

Så bjud med familj och vänner till Sigtuna golfklubb. Vi har extra förmånliga erbjudanden på prova-på-medlemskap, greenfee-biljetter och dessutom håller vi shopen öppen exklusivt för julkampanjen.  

Kom och inspireras av nästa säsong redan nu.  

Varmt välkomna allihop!   

Med önskan om en GOD JUL och ett GOTT NYTT GOLF-ÅR. 

 

Julkampanj: 

Prova-på-medlem 2018 – 3 900 kronor 

Vi har tagit fram ett riktigt förmånligt pris för nästa säsongs prova-på-lösning. Spelrätt och städavgift ingår i priset. Notera att nytecknande inte ska ha varit medlemmar i Sigtuna golfklubb de senaste 5 åren. 

Ansök om medlemskap HÄR eller besök oss i shopen den 20 december! 

Fyra greenfee-biljetter – medlemmar 995 kronor, icke medlemmar 1200 kronor 

De här förmånliga priserna på greenfeebiljetter gör julen till ett bra tillfälle att passa på att bunkra upp inför vårens och sommarens rundor med kunder, kollegor och bekanta. (erbjudandet gäller endast i shopen den 20 december). 

Halva priset i shopen 20 december klockan 15.00-19.00!  

Kom och besök oss i shopen sista onsdagen innan jul. Då bjuder vi på glögg och pepparkakor och öppnar upp shopen med kanonpriser: 50% på handskar, bollar, kläder, Oakley-glasögon, golfskor, bagar, putters och wedgar. Dessutom 20% på Titleist och Ping ”träklubbor”. Först till kvarn gäller, vi har en begränsad upplaga av många varor.  

 

 

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Julerbjudande 2017-12-15
Sigtuna GK på Wenngarns delaktighetsdag 2017-12-04
Wenngarnmässa 30 november 2017-11-21
Banan stänger 2017-11-07
Hösten är här 2017-10-10