Hösten är här

och med den börjar våra förberedelser inför vintern.

Denna vecka avslutar vi säsongen med Grand Finale söndag den 7 oktober, en 4-manna-scramble för våra medlemmar med efterföljande mat och prisutdelning (http://www.sigtunagk.se/se/tavlingar). Hr ni inte anmält er så gör det nu!

Måndag den 8 oktober kommer vi stänga hål 1-9 och tisdag den 9 oktober stänger vi hål 10-18 för hålpipning av greener. Det går självklart bra att spela de hål som är öppna, om man så vill 2 varv.

Tidsbokningen kommer vi ha öppen tom den 19/10 från 9-16. Vid ev frost går vi självklart inte ut på banan förrän Scott meddelat att det är OK.

Även kansliet kommer att dra ner på öppet-tider från och med den 13/10.

Nästa steg i vinterförberedelserna är att blåsa bevattningen vilket planeras ske 15-16/10.

Då kommer vi även ta bort toaletterna från 4:an och 14.

För er som har era klubbor i bagboden gäller att skåpen måste tömmas senast 15/10, efter detta kommer boden att som vanligt användas till vinterförvaring av utemöbler mm samt vara larmad dygnet runt.

Du som har skåp har väl meddelat om ni vill ha detta kvar även nästa säsong annars kommer det erbjudas till någon som står i kö.

Restaurangen kommer att vara öppen tom den 14/10, men med begränsat sortiment.