Dam

Alla damer hälsas välkomna till trivselgolfen!

Vi har fått speltid på onsdagar även denna säsong och fortsätter som förra året med valfritt spel, 18 eller 9 hål.  För dem som deltar i sommarens Eclectic  gäller scorekort  med markör. Du som bara vill träna, kan göra det. Samling kl. 09.00 för lottning och fördelning av starttider.

Vi börjar med mjukstart i år med en lätt "Kick off" den 2 maj; ingen tävling utan bara känna oss för. Samma gäller onsdagen därpå.

Första tävlingen, "Vandringspriset" går den 16 maj. Vi spelar poängbogey om Eva Helena Grills vandringspris, ett vackert silverfat med klubbemblemet i guld. Efteråt har vi prisutdelning, lotteri och information om Aloe Veras nya produkter. Den dagen är det också start för sommarens Eclectic, som vi hoppas alla vill delta i.

Den 6 juni, nationaldagen, spelar vi "Gökottan, i form av en flaggtävling".  Alla deltagare ombedes ta med en liten flagga med sitt namn på, att sätta där slagen tar slut. Vi samlas efteråt för prisutdelning.

Den 18 juli bjuder vi in herrar till "Damernas", 2-mannascramble med efterföljande prisutdelning.

Den 29 augusti är vi bjudna till Täby för att spela "Treslaget" mellan Sollentuna, Täby och Sigtuna. Anmälan görs till Täby.

Sista tävlingen i år är "Play Girl Trophy", som går den 16 september efter Herrputtern. Vandringspriset är en vacker sjöjungfru, som man får behålla för alltid, om man har vunnit den tre gånger.

Trivselgolfen på onsdagarna är gratis, däremot är avgiften för våra tävlingar 80 kr. Deltagande i Eclectic kostar 100 kr.

Väl mött på golfbanan och Svinga lugnt!

Damkommittén 2018:

Ann Bergquist 070-898 47 73