Junior

Våra juniorer är en viktig del av klubben och vi har två övergripande mål för vår verksamhet:

• Skapa en stabil junior-/ungdomsverksamhet med kontinuitet genom tillväxt i antal tränande juniorer/ungdomar
  • Skapa en tydligare föreningskänsla bland junior/ungdomar med tillhörande familjer

Vi bedriver vår träning i olika grupper så att alla våra juniorer ska få möjlighet att utvecklas utifrån deras egna nivå och ambitioner.

Sigtuna GK har en av Upplands mest aktiva juniorverksamheter och i dagsläget deltar ca 60 av klubbens 130 juniorer i vår säsongsträning. Utöver säsongsträning håller vi även läger på sommaren och vinterträning för vissa av våra grupper.

Juniorträning 2022

Vi avser vi att börja träningen i månadsskiftet april/maj. Vi delar in vår träning i olika grupper för att skapa en naturlig trappa för våra juniorer.

• Juniorer, 6-10 år: Söndagar, kl. 9-10 samt kl. 10-11 (ev. även kl. 11-12 vid många anmälningar)
  • Ungdom 1 ggr/vecka: Måndagar, kl. 17-18
  • Ungdom 2 ggr/vecka: Tisdagar/torsdagar, kl. 16-17
  • Tjejer: Söndagar kl. 12-13 (om 2 ggr/vecka så är ett tillfälle tillsammans med Ungdom vid ett av ovan tillfällen)
  • Utveckling: Tisdagar/torsdagar kl. 17-18
  • Elit: Tisdagar/torsdagar kl. 18-19

Mer detaljer kring intresseanmälan för träning görs under menyn ”Intresseanmälan juniorträning”. För att vara med i juniorträningen så krävs medlemskap i klubben och mer detaljer om detta finns under "Bli medlem". Observera också att träningsavgifter tillkommer.

För säsongen 2022 så gäller följande priser för juniorträningen:

•  Junior: SEK 950
  • Ungdom/Tjej 1 ggr/vecka: SEK 1.950 (inkl. rangekort laddat med 50 dragningar)
  • Ungdom/Tjej 2 ggr/vecka: SEK 2.850 (inkl. rangekort laddat med 50 dragningar)
  • Utveckling/Elit: SEK 3.200 (inkl. säsongskort range)

Ovan avgifter avser endast träning. För medlemsavgifter se information under ”Bli medlem”.

Laget.se – vår kommunikationsplattform

Vi använder oss av Laget.se som plattform för kommunikation kring träningstider, läger m.m. Ni finner oss under Sigtuna Golfklubb där juniorerna har en egen avdelning.

Sommarläger 2022

• 20-22 Juni samt 8-10 Augusti
  • Tre dagars träningsläger (kl. 9-16) för alla våra juniorer födda 2012 och tidigare med innehavande av grönt kort.
  • Spel på banan, träningsmoment och framförallt en massa kul.
  • Lägret leds av vår Pro, Fredrik samt ev. assistenter.
  • Mellanmål och lunch serveras samtliga dagar.

• Pris: 1.400:- per junior (1.800:- för juniorer som inte är medlemmar)
  • Anmälan gör senast på fredag 10/6 via Laget.se (för de som redan är med i träning) eller på junior.sigtunagk@gmail.com (för de som ej är med i träning).
  • Glöm inte att meddela eventuelle allergier/ behov av specialkost.

OBS: Lägret har ett begränsat antal platser där juniorer i säsongsträning har förtur vid överanmälan.