Greenfee

Betala 3 greenfee, spela 4 rundor
Du som är återkommande gäst på SiGK, glöm inte att be om ett stämpelkort i shopen! När du har betalat och fått tre stämplar är du välkommen åter för att spela den fjärde rundan utan ytterligare kostnad.(gäller en spelare som spelat tre gånger)

18-hålsbanan
Under 2017 tillämpar vi differentierad prissättning vilket innebär olika pris vid olika speltillfällen. Beroende på tid på säsong, veckodag och tid på dagen kommer greenfeen variera mellan 250 kronor och 490 kronor. Aktuell greenfee ser du i bokningsschemat.

Är du medlem i någon av de klubbar som deltar i Upplandsutbytet får du  25% rabatt på för tiden gällande greenfee. (gäller endast vardagar)

Innehavare av golfhäftet får 50% rabatt på för tiden gällande greenfee. (gäller endast vardagar)

Gäst till medlem får 50 kr rabatt på för tiden gällande greenfee.

6-hålsbanan

Senior alla dagar 50 kr
Juniorer spelar gratis alla dagar

Uthyrning av vagn

Hyra av golfbil

Medlem: 18 hål - 300 kr per bil, med läkarintyg 200 kr per bil

Gäst: 18 hål - 400 kr per bil, med läkarintyg 200 kr per bil

För att hyra golfbil på Sigtuna Golfklubb gäller följande villkor;

Du ska ha giltigt körkort för personbil eller du är över 16 år och har förarbevis för terrängskoter.
Du har något slags rörelsehinder som gör att du är i behov av golfbil samt har ett läkarintyg.
Körning är enbart tillåtet på fairway, semiruff och ruff samt på transportvägar, ej på tee, foregreen och green. Dessutom skall körmarkeringar för vagnar respekteras.
Vid tävling krävs uppvisande av läkarintyg för tävlingsledningen.
Bokning av bil sker på telefon 08-592 540 12.