Golfens dag 20 maj 2017

Välkomna till Sigtuna Golfklubb!

Söndag den 20 maj mellan 10 - 15 är du som vill prova på golf hjärtligt välkommen hit till Sigtuna golfklubb.

Syftet med Golfens dag är att tillvarata det stora intresset för golf och nå nya spelare/medlemmar.

Vi kommer att ha aktiviteter för knattar till seniorer under dagen där alla har möjlighet att prova på golf och ställa nyfikna frågor om golfen. Passa på att bjuda in icke golfare i er bekantskapskrets till en trevlig dag på Sigtuna GK.

Du kan låna klubbor och få instruktion av vår Pro på rangen, spela på vår 6-hålsbana, testa att putta och chippa med mera.

Vår styrelse samt medlemmar finns på plats för att guida dig till alla våra aktiviteter och informera dig om hur du på enklaste sätt kommer igång med din golf

Golfkul för de allra yngsta

För de allra yngsta (6-9 år) passar det kanske att börja "leka" lite golf på vårt övningsområde

Avsluta dagen med korv, kaffe/dryck

Alla ni som kommer och provar på golf denna dag blir bjudna på korv med kaffe/dryck!