Banstatus

Banstatus 230530

Banan är just nu väldigt torr. Vi har haft problem med styrsystemet under hela våren. Från början av hade vi kortslutningar på flera håll som gjorde att ingenting fungerade. Kortslutningarna lagades för ca två veckor sedan och sedan dess har vi kunnat köra systemet. Det har dock visat sig att vi har ett tjugotal stationer som fortfarande inte fungerar. Vi har beställt reservdelar till dessa men som ännu inte kommit. Det här i kombination med att vi inte får någon hjälp ovanifrån gör att vissa partier inte levererar den kvalité som vi och ni förvantar oss. Vi har därför beslutat oss om att lämna 100 SEK i rabatt på greenfeen tills vidare. 

Om GML

GML Sport AB bildades 1994 och utvecklades snabbt till att bli en av landets ledande leverantörer av maskinutrustning för skötsel av gröna sportytor. Företaget har alltid satt en stolthet, och agerat som både kunskapsförmedlare och samarbetspartner till användarna.

På senare år har en ny marknad för olika typer av tjänster inom drift, renovering och anläggning av gröna sportytor till golf- och idrottsplaner börjat växa fram. Inom just dessa områden, entreprenad, har GML Sport genom offensiva satsningar snabbt intagit en ledande position.  Företaget befinner sig i en stark expansion på tjänstesidan och räknar med att antalet uppdrag och medarbetare kommer att öka kraftigt under de kommande åren.

GML Sport är en komplett leverantör av professionella lösningar till alla idrotter som utövas på gröna sportytor – både när det gäller tjänster och maskiner. Inget annat företag i landet kan matcha den kunskap och erfarenhet inom Sports Turf Management som du möter hos GML Sport.

GML Sport AB är både kvalitet ISO 9001 och miljö 14001 certifierade.

Vill ni läsa mer om GML sport besök då gärna vår hemsida www.gmlsport.se