Banstatus

mars 2019

Head Greenkeeper Momir

Jag heter Momir Trivic och har nu i mars börjat som ny greenkeeper på Sigtuna GK. Jag upplever att engagemanget för utveckling av banan är stort både hos styrelsen och hos medlemmarna. Därför kommer mitt fokus vara riktat mot kommunikation, service och spelbarhet på banan.

Jag kom till golf-Sverige via Kåbo GK 1996. Genom SGF:s utbildningar och arbetserfarenhet ökade gradvis min förståelse för skötsel av greenerna och golfbanan i övrigt. Jag har även arbetat på Söderby GK och de senaste fyra åren på Johannesberg GK. Arbetet har alltid bjudit på utmaningar men med hårt arbete och tålamod kom även de goda resultaten. Det hoppas jag att vi tillsammans börjar uppleva redan till våren på Sigtuna GK. Förra greenkeepers Scott, Henrik och Carl-Åke har lämnat en fantastisk bana som kommer att ge oss mycket golfglädje framöver.

Jag bor i Uppsala med fru och två barn. Nu i 52-års ålder har jag 20 i handicap och förutom att spela golf gillar jag även fotboll och basket.

Om GML

GML Sport AB bildades 1994 och utvecklades snabbt till att bli en av landets ledande leverantörer av maskinutrustning för skötsel av gröna sportytor. Företaget har alltid satt en stolthet, och agerat som både kunskapsförmedlare och samarbetspartner till användarna.

På senare år har en ny marknad för olika typer av tjänster inom drift, renovering och anläggning av gröna sportytor till golf- och idrottsplaner börjat växa fram. Inom just dessa områden, entreprenad, har GML Sport genom offensiva satsningar snabbt intagit en ledande position.  Företaget befinner sig i en stark expansion på tjänstesidan och räknar med att antalet uppdrag och medarbetare kommer att öka kraftigt under de kommande åren.

GML Sport är en komplett leverantör av professionella lösningar till alla idrotter som utövas på gröna sportytor – både när det gäller tjänster och maskiner. Inget annat företag i landet kan matcha den kunskap och erfarenhet inom Sports Turf Management som du möter hos GML Sport.

GML Sport AB är både kvalitet ISO 9001 och miljö 14001 certifierade.

Vill ni läsa mer om GML sport besök då gärna vår hemsida www.gmlsport.se